Frans

  • http://www.franse-werkwoorden.toplink.be/ Deze website is ontworpen voor het automatiseren van de vervoegingen van de Frans werkwoorden.  Wij gebruiken natuurlijk enkel de Présent, maar ook op andere tijden kan worden geoefend door grote broer of zus. 
  • http://users.skynet.be/thiran/rekentaal/masterform.htm op deze site kan je oefeningen maken voor rekenen, taal, Frans, kloklezen, …  Heel interessant opgedeeld volgens bepaalde niveaus. 
  • http://www.franse-woordenschat.toplink.be/ deze website is ontworpen voor het inoefenen van de voornaamste Franse woorden.
  • http://www.roeland.be/nl/mediatheek Dit is de plaats bij uitstek om materiaal te vinden rond Frans, Frankrijk en francofonie. De mediatheek is bedoeld als ontmoetingsplaats, en is voor iedereen vrij toegankelijk. Al het materiaal kan ontleend of ter plaatse ingekeken worden. Op aanvraag kunnen ook geleide bezoeken voor klassen en groepen georganiseerd worden. De documentatiedienst verzamelt voortdurend de meest actuele gegevens om de bezoeker optimaal van dienst te kunnen zijn.