Belangrijke info

Vrijdag 14 december is er opnieuw een KERSTKERMIS voor de kleuters, eerste en tweede leerjaar. Iedereen is welkom! We verkopen drank, wafels en hotdogs. Ook dit jaar doen we mee aan de KETNET KOEKENBAK ten voordele van de UZA Foundation. 

Het “Zonnebloemnieuws van december” is op onze website geplaatst.Veel leesgenot! Je vindt het onder de rubriek ‘Zonnebloemnieuws’ bovenaan in de balk.

We wonnen op maandag 5 november een bezoek van Kaatje (VRT NU).we hebben gedanst, genoten van een poppenspel en leuke foto’s genomen die je in de fotogalerij kan bekijken. Langs deze weg wil ik ook mijn kleuterteam bedanken. Zij deden mee aan de wedstrijd. Filmpje nog niet gezien? “https://www.facebook.com/schelfhout.judith/videos/10160966610160416/

We starten na de herfstvakantie met de actie ‘ Helm Op Fluo Top’

 

De VERLOFDAGEN van ‘De Zonnebloem’ en het wijkschooltje in de Kruisstraat en de INSTAPMOMENTEN voor nieuwe peuters, schooljaar 2018 – 2019  staan op de website onder ‘ instap’ en ‘vakantiedagen’.

Bekijk meer: Uncategorized